ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με σημαντικά προβλήματα


16/02/2018


Με αρκετά και σημαντικά προβλήματα επέστρεψε στη βάση του ο ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και ενόψει της διακοπής του Ελληνικού πρωταθλήματος και του Basketball Champions League.

 

Το βασικότερο πρόβλημα αφορά τον Ousman Krubally, που παρά τον σοβαρό τραυματισμό στη μύτη, ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Χαλκίδα προσπαθώντας να εξαντλήσει έστω και τις απειροελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για την συμμετοχή του. Ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αγωνιστεί και θα συνεχίσει πλέον να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ώστε να υπάρξει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και BCL, με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

 

Το πρόβλημα τραυματισμού του Krubally, δεν είναι όμως και το μοναδικό για την ομάδα, καθώς ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ουσιαστικά πρόκειται για ένα θέμα που τους έχει ταλαιπωρήσει αρκετά στη διάρκεια της φετινής σεζόν.  

Ο Αντώνης Κόνιαρης από μία σύγκρουσή του στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, έχει έντονες ενοχλήσεις στον ώμο και στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στη διάρκεια των αγώνων της Εθνικής ομάδας τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ενοχλήσεις στον καρπό του αριστερού του χεριού έχει και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

 

Με δεδομένα όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά και την άδεια που ζήτησαν και πήραν προκειμένου να μεταβούν στις ΗΠΑ ο Darnell Jackson και ο Phil Goss (επιστρέφουν στις 21/2), μάλλον ήταν αναγκαίο το ρεπό που δόθηκε σε όλη την ομάδα μέχρι και την επόμενη Τρίτη.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι για την Τετάρτη 21/2. 

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM