ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Το All Star Game του Αντώνη Κόνιαρη


12/02/2018


Ο Αντώνης Κόνιαρης ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του διημέρου στο All Star Game της Basket League στην Πάτρα.

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής τόσο στον διαγωνισμό τριπόντων των Νέων, επικρατώντας στον τελικό του Ανδρέα Σκούφη του Προμηθέα Πάτρας, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό τριπόντων των Ανδρών. Ο Κόνιαρης όμως, δεν αρκέστηκε στην συμμετοχή του στον διαγωνισμό της Κυριακής, καθώς αναδείχθηκε εκ νέου νικητής συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο σκορ τόσο πρώτο γύρο, όσο και στον τελικό, όταν επικράτησε του Βαγγέλη Σακελλαρίου του Πανιωνίου.

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Μου άρεσε πολύ που ήμουν εκεί και για αυτήν την εικόνα που έχω στο μυαλό μου δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι κέρδισα το διαγωνισμό. Πήγα στην Πάτρα για να το ευχαριστηθώ και για αυτό πιστεύω ότι κέρδισα. Μπήκα μέσα και σούταρα για να το διασκεδάσω και χωρίς άγχος. Αυτός άλλωστε πιστεύω ότι είναι και ο στόχος του All Star Game, να το ευχαριστηθούν πρώτα αυτοί που συμμετέχουν, για να μείνει ευχαριστημένος και ο κόσμος», σχολίασε στο paokbc.gr ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος σάρωσε με τις επιδόσεις του στα τρίποντα και το έκανε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος και αποφασιστικότητα: «Ήξερα ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό είναι πολύ ικανοί σουτέρ, οπότε το επίπεδο του ανταγωνισμού θα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ υψηλό. Ήμουν ο τελευταίος που σούταρε, αυτό αποδείχθηκε καλό, γιατί δεν έβλεπα ποιος τα είχε βάλει, απλά πόσα έπρεπε να βάλω εγώ  για να πάω στον τελικό αρχικά και μετά για να το πάρω. Και το πήρα».

Ο Αντώνης Κόνιαρης, εκτός από τις πρωτιές στους διαγωνισμούς τριπόντων, συμμετείχε και στον αγώνα του All Star Game με την ομάδα των Greek Stars, παίρνοντας τη θέση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

Έτσι, ο Αντώνης Κόνιαρης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των ελληνικών All Star Game, που κατακτάει τόσο τον διαγωνισμό τριπόντων των Νέων όσο και των Ανδρών και παράλληλα συμμετέχει και στον κύριο αγώνα του All Star Game. Διπλή πρωτιά στους διαγωνισμούς τριπόντων είχε κερδίσει και ο Δημήτρης Καραδολάμης το 2009.

Τα All Star Game του ΠΑΟΚ

Ο Αντώνης Κόνιαρης έγινε ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που παίρνει την πρωτιά σε διαγωνισμό τριπόντων των Ανδρών, καθώς το 2013 είχε αναδειχθεί νικητής ο Γιώργος Δέδας και πάλι στην Πάτρα. Ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ έγινε επίσης ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που αναδεικνύεται νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων των Νέων, μετά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που είχε βγει πρώτος το 2004 στη Νέα Ιωνία.

Στο παρελθόν, δύο παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν νικήσει σε διαγωνισμούς καρφωμάτων. Πρόκειται για τον Lawrence Funderburke το 1996 στο Αλεξάνδρειο και τον Kasib Powell το 2004 στη Νέα Ιωνία.

Τέλος, ο Peja Stojakovic είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του All Star Game δύο συνεχόμενες χρονιές: το 1996 στο Αλεξάνδρειο και το 1997 στην Πάτρα, ενώ στα παιχνίδια των Νέων, πολυτιμότερος παίκτης είχε αναδειχθεί ο Κώστας Βασιλειάδης το 2004 στην Νέα Ιωνία και ο Δημήτρης Βεργίνης το 2007 στην Λαμία.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM