ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Μαργαρίτης: «Δεν τα παρατήσαμε ποτέ»


07/02/2018


Ένας εκ των κορυφαίων του αγώνα με τη Ventspils, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την προσπάθεια της ομάδας, τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια και τη συνέχεια της διοργάνωσης…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, σε μια έδρα που τα έχουμε καταφέρει τρεις φορές ως τώρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας, στα έξι παιδιά που ήταν στο γήπεδο και μας βοήθησαν. Συνεχίζουμε και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στην επόμενη φάση»


Για το τι άλλαξε στην πορεία της διοργάνωσης: «Στην αρχή ήμασταν μια καινούργια ομάδα. Δυστυχώς δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα, το πιστέψαμε όμως και βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, δώσαμε όλοι το 100%. Καταφέραμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, να παίζουμε καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση».

Για τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια: «Ήταν ένα ξέσπασμα γιατί το θέλαμε πάρα πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πιστεύαμε και δεν το παρατήσαμε ποτέ. Το καταφέραμε! Τα συναισθήματα μου είναι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στις επόμενες προπονήσεις και στα παιχνίδια, για τη συνέχεια».

Για τον τρόπο που ξεπερνάει η ομάδα την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Θεωρώ ότι κάθε παίκτης έχει τη δική του ρουτίνα. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι που όποιος κερδίζει περνάει βάλαμε τη ψυχή μας, αφήσαμε πίσω την κούραση και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση».

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM