ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Retro Day, με εκπλήξεις και δώρα…


12/01/2018


Οι ρετρό φανέλες βγαίνουν για λίγο από τη θέση τους και παίρνουν θέση στο PAOK Sports Arena.

 

Αυτό το Σάββατο, (13/1 στις 16:30), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι αναμνήσεων, οι οποίες θα ζωντανέψουν με τις ρετρό φανέλες με τις οποίες καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο.

 

Όλοι οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο με ρετρό φανέλες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα φωτογραφηθούν με αυτές στο «Παλατάκι» και θα τις αποστείλουν (είτε με inbox στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook, είτε με mail στο info@paokbc.gr), θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Elan Chalon, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (16/1, στις 19:30).

 

Όλοι οι φίλαθλοι που θα στείλουν τις φωτογραφίες του με τις ρετρό φανέλες από τον αγώνα του Σαββάτου, θα μπουν επίσης σε κλήρωση για δύο λευκώματα «ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», το ανεκτίμητης αξίας φωτογραφικό υλικό για την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

 

Οι τέσσερις καλύτερες φωτογραφίες από αυτές που θα μας στείλετε, θα τεθούν σε ψηφοφορία μέσω Facebook και ο κάτοχος αυτής που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like, θα κερδίσει μία επίσημη εμφάνιση της φετινής σεζόν, με το όνομα του παίκτη που επιθυμεί και τις υπογραφές όλης της ομάδας του ΠΑΟΚ.

 

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, αυτό το Σάββατο 13/1 στις 16:30 και στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, με τις ρετρό φανέλες σας. Και μην ξεχνάτε, να φωτογραφηθείτε με τις ρετρό φανέλες, να μας τις αποστείλετε για να κερδίσετε ένα εισιτήριο και να μπείτε στην κλήρωση για άλλα δώρα. 

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM