ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

ΠΑΟΚ και Avance Rent a car στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου (pics)


28/12/2017
Στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ και με την συνδρομή της χορηγού εταιρίας Avance Rent a car, μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του χωριού.

Μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλης Καρακούσης. Από την πλευρά της Avance Rent a car έδωσαν το παρών η Νατάσα Τριακοσάρη  και ο Δημήτρης Λαμπράκης, ενώ στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, ο Διευθυντής, Άκης Δρεπανίδης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε σχετικά με την επίσκεψη: «Ήταν μια πολύ όμορφη και σημαντική στιγμή για εμάς η επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Δώσαμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές που βοηθούν αυτά τα παιδιά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και ό,τι καλύτερο για το μέλλον τους».

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
Εισιτήρια Διαρκείας 2018-2019
BETSHOP Basket League
SOFTCOM