ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Προπόνηση και έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου...


10/11/2017


Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη, που θα πραγματοποιηθεί στο "Παλατάκι" το Σάββατο 11/11/2017 στις 18:30 για την 5η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. 

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση video και ακολούθησε η προπόνηση τακτικής της ομάδας. Ο Ousman Krubally, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα θα αποφασιστεί αύριο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου τόνισε: "Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν πόσο σημαντικό είναι. Νομίζω ότι δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες ή τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο η επιθυμία για τη νίκη, η διάθεση και η ενέργεια και μετά μπαίνουν στην εξίσωση οι τακτικές και όλα τα υπόλοιπα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μας για να πάρουμε μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική και για μας, αλλά και για τον κόσμο μας. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν και ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία θα είναι η έδρα. Παίζει ρόλο, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, χρειαζόμαστε και θέλουμε την συμπαράστασή τους, σε κόσμια πλαίσια, να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας, να δώσουν ώθηση στους παίκτες, ώστε να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη".

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
Εισιτήρια Διαρκείας 2018-2019
BETSHOP Basket League
SOFTCOM