ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Χαραλαμπίδης: «Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»


23/01/2018


Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στο www.paokbc.gr για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Iberostar Tenerife (24/1, 21:30) για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στον γρήγορο ρυθμό που θέλει να δίνει στο παιχνίδι της η Iberostar Tenerife ειδικά στο γήπεδο της, αλλά και στις διαφορές της σε σχέση με το πρώτο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη:

 

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτόν τον αγώνα».

Για τις διαφορές της Iberostar Tenerife σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου: «Είναι διαφορετική ομάδα. Έχει προσθέσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της με την παρουσία του Φώτη Κατσικάρη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και ο ρυθμός με τον οποίο παίζει, είναι ίδιος με αυτόν που έχει τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, ιδίως στην έδρα της και βασική προϋπόθεση για να είμαστε στο παιχνίδι, είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό, καθώς παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο».

Για την ατμόσφαιρα και αν μπορεί να επηρεάσει: «Θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να παίρνουμε σωστές αποφάσεις και εκτελέσεις, έτσι ώστε να μη δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να μπει στο παιχνίδι και να βοηθήσει την Iberostar Tenerife να τρέξει όπως της αρέσει».

Για την παρουσία του Κώστα Βασιλειάδη στην Iberostar Tenerife: «Ενσωματώθηκε πάρα πολύ γρήγορα στην ομάδα και με την παρουσία του έχει δώσει πράγματα στην Iberostar Tenerife, τόσο στην ACB, όσο και στο Basketball Champions League».

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League: «Ξέρουμε ότι δεν θα κριθεί η πρόκριση στον αυριανό αγώνα, αλλά είναι ίσως μια ευκαιρία να δώσουμε συνέχεια στο σερί μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την πρόκριση μας όσο το δυνατόν νωρίτερα».

Για την παρουσία των Μαργαρίτη και Κόνιαρη: «Σίγουρα οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Αντώνης Κόνιαρης μας έλλειψαν στα τελευταία παιχνίδια και η απουσία τους μας στοίχισε, καθώς έλλειπαν πράγματα από το παιχνίδι μας. Ελπίζουμε να είναι υγιείς και να μας βοηθήσουν αύριο, καθώς όπως είπαμε, είναι παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων».

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM