ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί...»


20/12/2017


Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της Gaziantep και στη συνέχεια τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

 

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο επιτελείο. Μείναμε ζωντανοί στο Basketball Champions League. Είχαμε ένα πραγματικά δύσκολο πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα με τα παιχνίδια κόντρα σε MHP Riesen Ludwingsburg και AEK, στα οποία ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια. Σήμερα δεν είχαμε πολύ καλή νοοτροπία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πάρα πολλά λάθη, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε, όπως είπα και πριν, είμαστε ακόμα ζωντανοί στον όμιλο…»

Για το τι λείπει από την Gaziantep: «Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο. Ο Στέφανος Δέδας έχτισε την ομάδα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στην αρχή της σεζόν και τώρα η ομάδα θέλει χρόνο για αλλάξει το παιχνίδι της. Δεν είναι τόσο εύκολο επειδή είναι εντελώς διαφορετική η νέα φιλοσοφία. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται η Gaziantep. Έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και απλά θα πρέπει να νιώσουν πιο άνετα».

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM