ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Κατσίβελης:«Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στο δεύτερο ημίχρονο»


13/12/2017


Ο Δημήτρης Κατσίβελης εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την MHP Riesen Ludwigsburg για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε ότι πλεον ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει τα παιχνίδια που χρειάζεται για φτάσει στην πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κατσιβελη:

«Θέλω να συγχαρώ την MHP Riesen Ludwigsburg. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι πρόκειται για μια πολύ σκληρή ομάδα. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια, προσπαθήσαμε να την ματσάρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεν μπορέσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε πως θα πάρουμε τα ματς που χρειαζόμαστε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πόσο επηρέασε την ομάδα το γεγονός ότι ο Μαργαρίτης φορτώθηκε με φάουλ: «Ο Μαργαρίτης είναι ένας παίκτης που μας δίνει τρομερή ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ο τρόπος που χρησιμοποιείται από την ομάδα είναι πολύ σημαντικός για το πώς θα παίξουμε. Ίσως το γεγονός ότι φορτώθηκε με φάουλ παίζει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα».

Για το αν στο δεύτερο ημίχρονο τους βγήκε η κούραση: Έτσι αγωνίζεται η MHP. Αν θέλεις να την κερδίσεις θα πρέπει να είσαι σε αυτό τον ρυθμό για 40 λεπτά. Κάναμε μια καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια ίσως ήταν θέμα συγκέντρωσης ή ενέργειας και δεν μας βγήκε το παιχνίδι»

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες και να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από την στιγμή που έχουμε μαθηματικές ελπίδες τότε θα παλέψουμε για αυτές».

Για το έχει συναντήσει στο παρελθόν ομάδα που παίζει με την ενέργεια της MHP Riesen Ludwigsburg: «Για το επίπεδο του Basketball Champions League, βγάζει τρομερή ενέργεια για πολλά παιχνίδια και για μεγάλα διαστήματα. Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο. Μπορεί η ομάδα να έχει κάποια κενά στην ποιότητα, αλλά το καλύπτει σε ενέργεια και αυτό είναι αρκετό.

Από την πλευρά της MHP Riesen Ludwigsburg μίλησε ο Peter Mc Neilly: «Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τη συγκέντρωση μας στην άμυνα. Το πρόβλημα στο πρώτο μέρος ήταν ότι  δεν παίζαμε την άμυνα που ξέρουμε. Συζητήσαμε για αυτό στο ημίχρονο, αγνοήσαμε τον κόσμο και τους διαιτητές και παίξαμε όπως μπορούμε να παίξουμε. Ο προπονητής μας είπε να μην ασχολούμαστε με τα σφυρίγματα καθώς κάποια θα πήγαιναν όπως θέλαμε και κάποια άλλα όχι».

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM