ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Παπαθεοδώρου: «Δεν κρατήσαμε τον ρυθμό μας για 40 λεπτά»


13/12/2017


Στο γεγονός οτι η ομάδα του δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ρυθμό της για 40 λεπτά στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την MHP Riesen Ludwigsburg.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Αρχικά, θέλω να συγχαρώ την MHP για τη νίκη. Προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να ματσάρουμε την ενέργεια. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην επίθεση, αλλά ήταν δύσκολο για εμάς να κρατήσουμε αυτό τον ρυθμό για 40 λεπτά. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Πρέπει να συνεχίσουμε, το Σάββατο έχουμε ένα μεγάλο ματς και θα πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα και από αύριο να προετοιμαστούμε για το ματς με την ΑΕΚ».

Για το αν το παιχνίδι πήγε στον ρυθμό που ήθελαν οι Γερμανοί: «Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε 20 πόντους από το low post. Αυτό σημαίνει ότι θέλαμε να φύγει η μπάλα από τα χέρια των περιφερειακών μας παικτών, να παγώσουμε τον ρυθμό και να ισορροπήσουμε τις επιθέσεις μας και για αυτό τον λόγο θεωρώ ότι είχαμε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο ρυθμός μπορεί κάποιες φορές να σε παρασύρει. Δεν θεωρώ ότι πήραμε βιαστικές επιθέσεις ή ότι τρέξαμε πολλές φορές, παρά μόνο όταν είχαμε το πλεονέκτημα».

Για το αν η διαιτησία επηρέασε παραπάνω από όσο θα έπρεπε τους παίκτες: «Ο τρόπος που αγωνίζεται η συγκεκριμένη ομάδα, πέρα από τον ρυθμό, έχει πάρα πολλές σωματικές επαφές. Θεωρώ ότι παίζει πάνω από το όριο του φάουλ σε κάθε κατοχή σε άμυνα και επίθεση. Όταν κάτι δεν σου πηγαίνει καλά, όπως σε εμάς από το 27΄και έπειτα, τότε είναι εύκολο να ξεφύγεις, να χάσει τον έλεγχο και να παρασυρθείς. Αυτό δικαιολογείται, καθώς το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σκληρό, αλλά αυτό ήταν μέρος του παιχνιδιού και το γνωρίζαμε».

 

Ο προπονητής των Γερμανών, John Patrick, τόνισε:

«Είναι μεγάλη τιμή να παίζω σε αυτό το γήπεδο και σε αυτήν την πόλη. Κάποιοι από τους καλύτερους μου φίλους κατάγονται από εδώ. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε μια πόλη, που όλοι ασχολούνται και γνωρίζουν τόσα πολλά για το μπάσκετ.

Παίξαμε πολύ πιεστική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση του αντιπάλου. Αυτά πιστεύω πως μας έδωσαν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το συναίσθημα. Παίζαμε γρήγορα και κάναμε πολλά σουτ. Ωστόσο στη συνέχεια εκμεταλλευτήκαμε όπως είπα και πριν την κούραση του αντιπάλου και με κάποιες προσποιήσεις πριν εκτελέσουμε, φτάσαμε σε εύκολες διεισδύσεις».

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM