ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε μία νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»


07/11/2017


Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στους εκπροώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της media day εν όψει του αγώνα με την Iberostar Tenerife για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.

O προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι περιμένει να παρουσιαστεί η ομάδα του καλύτερη παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλήρης, ενώ αναφέρθηκε και στα δεδομένα που διαφοροποιήθηκαν με την απομάκρυνση του Kevin Dillard.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις  του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα του Basketball Champions League, η οποία έχει διατηρήσει έναν βασικό κορμό 7 παικτών από πέρυσι. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε και αυτή την εβδομάδα να προπονηθούμε χωρίς απουσίες, θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και θα διεκδικήσουμε τα ποσοστά που μας αναλογούν για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να το κάνουμε και οπωσδήποτε ζητάμε μία τέτοια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και να δείξουμε καλύτερη εικόνα».

Για το τι θα διαφοροποιηθεί με την αποχώρηση του Kevin Dillard: «Θα σας απαντούσα πιο ξεκάθαρα αν είχαμε τη δυνατότητα αυτές τις πέντε μέρες μετά την επιστροφή μας από τη Γαλλία να προπονηθούμε όλοι μαζί. Θεωρώ ότι αυτό που θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε, είναι να ανοίξουμε λίγο παραπάνω το παιχνίδι, θα κυκλοφορήσουμε την μπάλα και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε  κάποια πράγματα που μας έδινε ο Dillard, που αφορούσαν το σκορ και τη δημιουργία. Θα πρέπει να παίξουμε σε μεγαλύτερο εύρος γηπέδου, να μεγαλώσουμε τις αποστάσεις και ταυτόχρονα να είμαστε σκληροί και δυνατοί στην άμυνα.

Για τους Ousman Krubally και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: «O Krubally είναι χωρίς προπόνηση από την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμμετέχει στο παιχνίδι. Θα δοκιμάσει κάποια πράγματα στην σημερινή προπόνηση και αύριο το πρωί, αλλά είναι δύσκολο. Ο Βασίλης έχει κάνει τέσσερις προπονήσεις με όλη την ομάδα. Έχει να αγωνιστεί από τις 23 Ιουλίου, δεν είναι απόλυτα έτοιμος σε ρυθμό και αγωνιστικότητα και θα δούμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα».

Για την προσθήκη που αναμένεται: «Αυτή την στιγμή μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο. Ελέγχουμε και αξιολογούμε την αγορά, αλλά παρά το γεγονός ότι όλοι ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει να πάρουμε  τη νίκη που ψάχνουμε, εμείς θέλουμε να κάνουμε μια επιλογή που θα μας βοηθήσει όλη την χρονιά».

Για την αλλαγή πλάνου που φέρνει η απομάκρυνση του Dillard: «Στον Dillard είχαμε στηρίξει αρκετά πράγματα όσον αφορά τη λειτουργεία μας. Σίγουρα είναι μια διαφοροποίηση στο αρχικό πλάνο. Απλά, θα πρέπει να δούμε τα δεδομένα όταν θα είμαστε όλοι μαζί υγιείς. Θα πρέπει να βρούμε ρυθμό και σωστή λειτουργεία μέσα από τα παιχνίδια».

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
Εισιτήρια Διαρκείας 2018-2019
BETSHOP Basket League
SOFTCOM