master970x200.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ιαπωνική
ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ιαπωνική
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κ.Γ. Καρδίτσας "Γιάννης Μπουρούσης"
24/03/2024, 20:15
VS

ΠΑΟΚ mateco
ΠΑΟΚ mateco

banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λυκογιάννης: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι..."

Την πρώτη του γνωριμία με το Palacio de Deportes José María Martín Carpena, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τετάρτης (2/11, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Unicaja Malaga, είχε απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ mateco.

Αυτή είναι και η τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης, καθώς τα χρονικά περιθώρια από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ήταν πολύ περιορισμένα.

Ο κόσουτς Λυκογιάνης έδωσε και σήμερα έμφαση στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό ματς και αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Unicaja και τις δυσκολίες που υπάρχουν απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του ομίλου, σχολίασε: «Πρόκειται σαφέστατα για το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε μέχρι στιγμής. Η Unicaja είναι η ομάδα που ξεχωρίζει στον όμιλο μας. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη έδρα. Παίζουν σε ένα πολύ υψηλό ρυθμό και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, όπου εκτελούν με ταχύτητα. Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ταξίδι κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, γιατί η Malaga είναι μία ομάδα που θα τιμωρήσει την οποιαδήποτε ολιγωρία μας. Ο έλεγχος του ρυθμού είναι κομβικό κομμάτι. Θα πρέπει να κατεβάσουμε τον ρυθμό του αγώνα όσο περισσότερο γίνεται και από εκεί και πέρα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, αλλά και να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που ασκούν και πάνω στην μπάλα αλλά και στην προσπάθεια που κάνουν να σε βγάλουν εκτός ρυθμού στην επίθεση πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Θα πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά σωστά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΟΜΑΔΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top