ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Κώστας Παπάζογλου

Ο Κώστας Παπάζογλου γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1984 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε τη προπονητική του καριέρα μόλις στα 22 του χρόνια και έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη στην Α1 κατηγορία σε Μακεδονικό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Τρίκαλα, Κολοσσό και στο εξωτερικό σε Εθνική Σουηδίας, Polpak, Braunschweig και Astana. Με την Astana πήρε το χάλκινο μετάλλιο κατακτώντας την 3η θέση στο FIBA Asia Champions Cup τον Οκτώβριο του 2017 στην Κίνα.

Το 2015 με απόφαση του τότε GM της ομάδας των Τρικάλων Ευθύμη Ρεντζιά αναβαθμίστηκε σε πρώτος προπονητής (μετά την απόφαση του κ.Φλεβαράκη να αποδεχτεί τη πρόταση της πολωνικής Kozalin) και σε ηλικία μόλις 31 ετών έγινε o 3ος νεότερος στην ιστορία του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2017 έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος προπονητής που ανέλαβε ομάδα στο φημισμένο TBT Tournament (ο νικητής του οποίου έχει χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων) στην Αμερική, αφού ανέλαβε τα ηνία της ομάδας Mid American Unity.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top