ΓΙΑΤΡΟΣ
Ιωσήφ Γαβριηλίδης

Ο Ιωσήφ Γαβριηλίδης γεννήθηκε στις Σέρρες το Μάρτιο του 1973, είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του ΑΠΘ, απέκτησε την ειδικότητα του χειρούργου ορθοπεδικού το 2006, έχοντας περάσει από την Γενική και Ορθοπεδική Χειρουργική Κλινική των Γ.Ν.Ν. Σερρών και Ιωαννίνων, ενώ έκανε το Διδακτορικό του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο γνωστικό αντικείμενο Ορθοπεδικής Χειρουργικής και Τραυματιολογίας.

Υπήρξε επισκέπτης ιατρός στο Intituto Clinico Humanitas (Μιλάνο) και συνεργάτης της ATOS Clinic στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας στα αντικείμενα της Χειρουργικής Γόνατου και Άκρου Ποδός (ποδοκνημική, αθλητικές κακώσεις) και Χειρουργικής Ώμου και Αγκώνα (αθλητικές κακώσεις).

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται και χειρουργεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.  

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Χειρουργικής Ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας, της Ορθοπεδικής και Τραυματιολογικής Εταιρίας Μακεδονίας και Θράκης, της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρίας Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων Γεώργιος Νούλης, της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης και της Παγκόσμιας Εταιρίας Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης. 

Από τις 29 Νοεμβρίου 2017, είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. 

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top