ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαραλαμπίδης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Happy Casa Brindisi, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που υποστήριξε την ομάδα, όσο και τους φιλάθλους των γηπεδούχων για την υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ την Happy Casa Brindisi για τη νίκη. Στο τέλος ήταν και λίγο θέμα τύχης, καθώς έχασε δύο ελεύθερες βολές ένας από τους καλύτερους εκτελεστές μας. Αυτά μπορούν να συμβούν. Είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που παίξαμε.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ από τη Γερμανία για να μας υποστηρίξουν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Brindisi για το χειροκρότημά τους πριν από το παιχνίδι. Ήμουν εδώ για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά έχω καλές αναμνήσεις. Εύχομαι στην ομάδα καλή τύχη για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Για την γεύση που του αφήνει το παιχνίδι: «Ο κύριος στόχος μας είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Από αυτά τα παιχνίδια κερδίσαμε εμπειρίες και πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top