ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαραλαμπίδης: «Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό Νίκαιας για την 16η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Αναλυτικά:

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σοβαρά από την αρχή και είχαμε στη συνέχεια  την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκαιας. Γνωρίζετε ότι η Ευρώπη είναι σε δεύτερη μοίρα αλλά πρέπει να πάμε σε αυτούς τους αγώνες και να τους αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για το υψηλό σκορ: «Όταν η ομάδα έχει 10/16 τρίποντα στο ημίχρονο, δεν θέλω να βάλω χαλινάρι σε κάποια παιδιά. Έχουν το επιθετικό ένστικτο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, δεν θέλω να τους αφαιρέσω αυτό το ένστικτο αλλά θέλω να διαμορφώσουμε και τις συνθήκες αμυντικά».

Για το ότι η ομάδα νικάει μόνο με μεγάλες διαφορές και χάνει τα παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο: «Οι δύο νίκες που κάναμε εκτός έδρας στο Basketball Champions League ήταν κλειστά παιχνίδια, αυτό δεν το έχουμε στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι μεγάλο θέμα και προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Η παρουσία μας εκτός έδρας υπολείπεται πολύ από την εντός αλλά πιστεύω ότι από δω και πέρα θα αντιδράσουμε διαφορετικά».

Για τις προσθήκες στην ομάδα: «Δεν θέλω να βιαστώ για κάτι. Είμαστε καιρό στην αγορά αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει τις επόμενες μέρες. Με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ θα ταξιδέψουμε στις Ιταλία. Οι center δεν είναι σε αφθονία, όλη η Ευρώπη για center ψάχνει. Προσπαθούμε να δούμε τι χρειαζόμαστε και πως θα έρθουμε σε μια ισορροπία στο κομμάτι των περιφερειακών και των ψηλών. Για αυτό προσπαθούμε για να βελτιώσουμε την εικόνα».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top