ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαραλαμπίδης: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας για την 12η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα, αλλά και τη συνέχεια της χρονιάς, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Αρχικά, θέλω να συγχαρώ τον Προμηθέα Πάτρας. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα ήταν και δίκαιο και άδικο και για τις δύο ομάδες να χάσουν. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα και μέχρι ένα σημείο τα καταφέραμε. Το πρώτο πεντάλεπτο στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν δύσκολο αλλά επιστρέψαμε γρήγορα στο παιχνίδι. Είχαμε δύο φορές την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά χρειάζεται και λίγη τύχη. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση και κυρίως την ψυχολογία των παιδιών, τα οποία έχουν απογοητευτεί, επειδή προσπάθησαν πολύ και έχασαν στο τέλος. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Ευχαριστούμε τον κόσμο, είναι πολύ σημαντική η παρουσία και η στήριξη του και τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος, γιατί η χρονιά είναι μεγάλη».

Για το κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο και την παρουσία του JeQuan Lewis«Έχουμε ένα συγκεκριμένο ροστερ με συγκεκριμένα παιδιά και χαρακτηριστικά. Προσπαθούμε να εκμεταλλευόμαστε τα καλά όλων και να κρύβουμε τις αδυναμίες τους. Δεν θέλω να επικεντρωθώ σε ένα άτομο για το πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου, θεωρώ ότι γενικά δεν είχαμε σωστή λειτουργία σαν ομάδα».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top