ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παπαθεοδώρου: «Δεν μας αξίζει αυτό που γίνεται»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη του. Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο που επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και πάλι στη φιλοξενούμενη ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε...»

Για τις σκέψεις που μπορεί να κάνει ενόψει της συνέχειας της σεζόν:
«Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι... Δεν υπάρχει λόγος. Θα δούμε τι θα γίνει. Μάλλον δεν τα έχουμε δει όλα ως τώρα...»

Για τους παίκτες που έχουν μείνει να προσπαθούν και αν θέλει να πει κάτι γι’ αυτούς: «Έχω την ανάγκη να πω πολλά για όσους είναι εδώ και τρέχουν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι δε μας αξίζει αυτό που γίνεται. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά». 

Για τον ίδιο και τι σκέφτεται να κάνει μετά τη διακοπή του Πάσχα:
«Εγώ αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, ενώ οι «ΠΑΟΚάρχες» είναι, είμαι εδώ...»

Για την κατάσταση και αν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω αυτός:
«Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος και ξέρω τι αντιμετωπίζω. Δεν είμαι υπεύθυνος να απαντήσω εγώ για αυτό. Έχω κάνει πολλά περισσότερα από τις αρμοδιότητές μου και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για παραπάνω θέματα. Βιώνουμε καταστάσεις εξαθλίωσης και δε μας αξίζει. Λογικά έχουμε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο σύλλογο... Πήγαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και χάσαμε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο λεπτό... Παίζαμε στην Ευρώπη μέχρι το Μάρτιο, το μοναδικό τμήμα του συλλόγου που το έκανε αυτό και δίνουμε ό,τι έχουμε στο πρωτάθλημα». 

Για το τι μπορεί να ζητάει ο ίδιος από τη διοίκηση σε αυτήν την κατάσταση:
«Σαν προπονητής πρέπει να απευθυνθώ στη διοίκηση. Βλέπετε την εικόνα. Προφανώς οι απαντήσεις έχουν δοθεί δεν είναι θετικές. Εγώ μιλάω για την ομάδα. Είμαστε σε τόσο καλή διάθεση, που πάμε στα εκτός έδρας παιχνίδια και κάνουμε... εκδρομές. Περνάμε πολύ ωραία όπως φαίνεται...»

Από την πλευρά του, ο Στέργιος Κουφός τόνιε:

«Δεν θέλω να μιλήσω τόσο πολύ για το παιχνίδι γιατί πραγματικά όταν έχεις αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν μια ομάδα, ξέρεις σίγουρα τον νικητή ειδικά όταν έχεις παιδιά που παλεύουν, προσπαθούν και κάνουν αυτό που ζήτησα από τη πρώτη μέρα που πήγα στον Κολοσσό.  Δηλαδή, να αφήσουν το ΕΓΩ τους στην άκρη και να παίξουν και για τον συμπαίκτη τους. Με την άφιξη μου στη Ρόδο, δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Φτάσαμε να κάνουμε προπόνηση 6-7 άτομα και έτσι η ομάδα κατέληξε να υποβιβαστεί τελεσίδικα. Παρόλα αυτά, αυτό αξίζει για τον μπασκετικό εγωϊσμό μας, να τα δίνουμε όλα και παλεύουμε. Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος.’'

Στη συνέχεια στάθηκε στον ΠΑΟΚ και στον προπονητή του Ηλία Παπαθεοδώρου.

«Ξέρουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στον Ηλία που μας συνδέει μια φιλία πολλών χρόνων εκτός από τη προπονητική.

Πιστεύω πως αν ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στο Final Four του Basketball Champions League, θα μπορούσε να καταφέρει κάτι καθώς έκανε μια πολύ μεγάλη χρονιά με αποκορύφωμα τον τελικό του κυπέλου Ελλάδας».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top