ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λυκογιάννης: «Μεγάλη απογοήτευση και θυμός για τον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε, ιδιαίτερα στο καθοριστικό τρίτο δεκάλεπτο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κόουτς Λυκογιάννης, τόνισε: «Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη νίκη της. Υπάρχουν δύο πράγματα τα οποία έχουν συμβεί σήμερα. Το ένα ότι μία ομάδα με αρκετές απουσίες έδειξε ότι είχε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, πράγμα το οποίο μου δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση και απεριόριστο θυμό γιατί ήταν ένα πράγμα που το είχαμε συζητήσει πολύ έντονα. Πάντα όταν μία ομάδα παίζει με απουσίες, οι παίκτες της συσπειρώνονται. Είναι νόμος αυτό. Το είχαμε συζητήσει και είχαμε πει πως το μόνο πράγμα που δεν θέλουμε να φανεί σήμερα είναι ότι ο αντίπαλος το ήθελε περισσότερο από εμάς. Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μας άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι. Είχαμε τραγική αμυντική συμπεριφορά, δεχθήκαμε 25 πόντους και είναι ανεξήγητο το πόσα layup και hook χάσαμε κάτω από το καλάθι υπό καλές συνθήκες και προϋποθέσεις. Σαφέστατα και είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Κυρίως από την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου καθώς στο πρώτο ημίχρονο δείχναμε να το ελέγχουμε το παιχνίδι και να πηγαίνει όπως το είχαμε σχεδιάσει».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ mαteco στην τρίτη περίοδο ο κ.Λυκογιάννης είπε: «Χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Όλα τα ένας εναντίον ενός, δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης συγκεντρωμένος. Χάσαμε πολλά καλάθια μόνοι μας κάτω από το καλάθι, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία ότι υπήρχε σκληρή άμυνα. Πρέπει να προσαρμοστείς σε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Δεν είχαμε καμία αντίδραση απλά παρακολουθούσαμε τον αντίπαλο να κυριαρχεί».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top