ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tepic: «Πήραμε μια σημαντική νίκη»

Ο Milenko Tepic μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Χολαργό για την 17ηαγωνιστική της betshop Basket League.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς ώστε να μείνουμε μέσα στο στόχο μας που είναι η εξασφάλιση μιας θέσης στην 4άδα. Το παιχνίδι ήταν περίεργο λόγω των συνθηκών που υπήρχαν με την προετοιμασία μας. Η κατάσταση ήταν δύσκολη γιατί άλλοι είχαν αγωνιστική απραξία, άλλοι έπαιζαν με τις εθνικές τους. Θεωρώ όμως πως παίξαμε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι αξίζαμε τη νίκη, που ήταν σημαντική για εμάς».

Για το πως το κατάφερε η ομάδα παρά την προβληματική προετοιμασία: «Οι περισσότεροι είμαστε έμπειροι, υπάρχει χημεία και μηχανικά κάναμε κάποια πράγματα. Είμαστε μαζί από την αρχή της χρονιάς και κάποια πράγματα τα κάνουμε εύκολα. Ο Χολαργός είναι πολύ καλή ομάδα. Το έδειξε όταν εμείς πήραμε μια σημαντική διαφορά».

Για το αν έχει βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα: «Ειλικρινά δε νομίζω πως είχαμε θέμα μεταξύ μας. Δεν είναι μυστικό πως υπάρχουν οικονομικά θέματα στην ομάδα. Ωστόσο, εμείς προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Τα σημάδια δείχνουν πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους ανθρώπους που διοικούν και τον κόσμο».

Για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ: «Άλλαξαν κάποιους παίκτες πριν δύο μήνες. Είχαν τα παιχνίδια για το Διηπειρωτικό και έχουν ρυθμό. Είναι γενικά μια εξαιρετική ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή και παίζει ωραίο μπάσκετ. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της κι αυτό δείχνει πόσο δυνατή ομάδα είναι».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top