ΕΙΔΗΣΕΙΣ
DiLeo: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες…»

Δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα του ΠΑΟΚ mateco ο David DiLeo, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Ο Αμερικανός φόργουορντ μιλώντας για τον αγώνα και την συνέχεια στη διοργάνωση τόνισε: «Προφανώς και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προερχόμασταν από COVID, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πολλές ομάδες έρχονται από τέτοια κατάσταση, παντού στον κόσμο και καταφέρνουν να ανταποκριθούν. Έπρεπε να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε όμως στα Play-Ins κι έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη συνέχεια μας στη διοργάνωση».

Ήταν η πρώτη φορά που ως επαγγελματίας κατάφερε να αγωνιστεί έχοντας την οικογένειά του στο γήπεδο, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα και όπως είπε… «Ήταν ωραίο να έχω από κοντά τους δικούς μου ανθρώπους. Ήταν διαφορετικό και είχαν την ευκαιρία να με δουν από κοντά για πρώτη όσο αγωνίζομαι στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και χάρηκα πολύ που τους είχα δίπλα μου».

Τέλος, αναφέρθηκε στην έλλειψη ρυθμού που φάνηκε να έχει τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα… «Ίσως να το ένιωσα λίγο αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Είχαμε το πλάνο μας, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να εκτελέσουμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να το κάνουμε».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top