banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λυκογιάννης: «Είμαστε εντελώς εκτός ρυθμού…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Igokea…

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είχαμε περισσότερα θέματα να λύσουμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε περισσότερο από 20 λεπτά με την απαραίτητη ενέργεια. Η εικόνα μας ήταν φυσιολογική από τη στιγμή που τις τελευταίες 20 μέρες, κάναμε ουσιαστικά τρεις προπονήσεις με τους περισσότερους παίκτες. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά η πραγματικότητα και δε μπορούμε να πάμε απέναντι στην πραγματικότητα. Δεν έχουμε τις φυσικές ανάσες τώρα, για να παίξουμε ανταγωνιστικά για σαράντα λεπτά. Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε, παρότι πιστεύω ότι αν είχαμε όλο το ρόστερ μαζί, όπως με τη Galatasaray εντός και με τη Nymburk εκτός, η όλη εικόνα θα ήταν διαφορετική. Δε μπορείς να παίξεις μπάσκετ με τα αν… Παίζουμε από την αρχή, χωρίς βασικούς παίκτες και φαίνεται ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Αναφερόμενος στη συνέχεια και στους αγώνες με την Strasbourg, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα στη συνέχεια, όπως η Strasbourg. Έχει πολλή ποιότητα, είναι δεύτερη στη Γαλλία, έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα πάμε με στόχο να επιτύχουμε και να συνεχίσουμε στη φάση των 16».

Μιλώντας για την κατάσταση στις προπονήσεις, μετά τον κορωνοϊό, ο Άρης Λυκογιάννης είπε… «Μόνο για 1-2 παίκτες δε μπορώ να βρω δικαιολογία. Ήταν μια τετράδα παικτών που έκαναν ατομικά. Στις 24 του μπήκαμε οκτώ άτομα στο γήπεδο, 24-25 προπονηθήκαμε με οκτώ άτομα και τρεις μέρες, κάναμε προπόνηση με όλους τους παίκτες, πλην του Χριστοδούλου. Η ομάδα είναι δεδομένα τελείως εκτός ρυθμού. Οι περισσότεροι ήταν εκτός ρυθμού, χωρίς ανάσες όσο περνούσε η ώρα. Η εικόνα του τρίτου δεκαλέπτου, το να ξαναμπούμε στον ίδιο ρυθμό, μας σκότωσε… Σε κάποιους παίκτες ήταν πιο έντονο, αλλά ήταν ολοφάνερο στους περισσότερους. Πιστεύω ότι θα αργήσουμε αρκετά να βρούμε ρυθμό… Θα βοηθήσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια, αν κερδίζουμε. Σε ρυθμό ίσως να μας βοηθούν. Το κακό είναι ότι έχουμε συνεχόμενες σημαντικές υποχρεώσεις μπροστά μας και τις επόμενες 15-20 μέρες και σίγουρα δεν θα είμαστε όπως ήμασταν πριν τον κορωνοϊό».

Σχολιάζοντας την έλευση του Demetre Rivers στην ομάδα, ο κ.Λυκογιάννης τόνισε: «Ο Rivers μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις στο τρία και στο τέσσερα. Τα προηγούμενα χρόνια, έπαιζε στο «3», φέτος έπαιζε κυρίως στο «4» στη Nymbruk. Έχει καλά προσόντα. Πρέπει να τον ενσωματώσουμε. Είναι καλό ότι είναι με αγωνιστική ετοιμότητα. Περιμένουμε να μας δώσει μια έξτρα λύση στο «4» και το «3», ενώ σχολίασε και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Malcolm Griffin: «Για τον Griffin δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα… Δεν είναι πολύ καλή καθαρή η εικόνα. Το οστικό οίδημα είναι λίγο μικρότερο, αλλά θέλαμε μεγαλύτερη βελτίωση. Θα μπούμε σε διαδικασία περαιτέρω εξετάσεων για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Σε αυτόν τον τραυματισμό, δε χωρούν προβλέψεις. Δε μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα εμείς, είναι θέμα ιατρικό».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top