ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λυκογιάννης: «Δύσκολο να καλύψουμε τις απουσίες…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη ήττα της ομάδας από τη Galatasaray Nef και σχολιάζοντας το παιχνίδι, είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Galatasaray. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έβγαλε πολλή ενέργεια. Ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με πολύ κόσμο σε ένα ωραίο γήπεδο. Πιστεύω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί για 15 λεπτά. Μετά έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους βασικούς παίκτες, είχαμε σκαμπανεβάσματα και αυτό ήταν φυσιολογικό γιατί ήρθαμε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες, όπως ο Griffin, ο Γιάνκοβιτς και ο Carter. Ήταν δύσκολο για εμάς να καλύψουμε το κενό τους.

Θα περιέγραφα το παιχνίδι όπως περίπου αυτό του πρώτου γύρου, αλλά με διαφορετική εξέλιξη. Όταν είχε έρθει η Galatasaray Nef δεν είχα.μην χρόνο για ξεκούραση και μετά τη νίκη επί της Anadolu Efes στη Θεσσαλονίκη, εμείς ήμασταν πιο φρέσκοι και νικήσαμε. Τώρα εμείς ήμασταν από το ταξίδι στην Πάτρα, με τρεις λιγότερους παίκτες και χάσαμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί συνέχισαν να παλεύουν ως το τέλος και περιόρισαν τη διαφορά».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top