ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λυκογιάννης: «Είμαι απογοητευμένος από την τελευταία μας επίθεση…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε: «Σαφέστατα είμαστε απογοητευμένοι από την κατάληξη του αγώνα, κυρίως λόγω της τεράστιας προσπάθειας που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την μάχη που έδωσαν. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω για κάτι σήμερα, γιατί ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν πίσω στο σκορ με 16 πόντους, δεν ήταν φυσιολογική η εικόνα του αγώνα. Ο Απόλλωνας βρέθηκε σε μία εξαιρετική μέρα στο περιφερειακό σουτ. Και μόνο το γεγονός ότι φτάσαμε στο τελευταίο σουτ ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος πέτυχε 17 τρίποντα δείχνει πόσο καλά παίξαμε. Βρεθήκαμε να χάνουμε 16 πόντους δεχόμενοι τα 10 τουλάχιστον τρίποντα από μακριά και μαρκαρισμένα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι συνδυασμένες άμυνες, πότε η ζώνη και πότε το μαν του μαν με αλλαγές, αποσυντόνισαν τον αντίπαλο και φυσικά τα μεγάλα σουτ που βρήκε ο DiLeo και μας έδωσαν τη δυνατότητα να ροκανίσουμε τη διαφορά των 21 πόντων και να φτάσουμε το παιχνίδι στην τελευταία κατοχή.

Έχουμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας, με ένα ταξίδι στην Πάτρα, ένα ακόμη ταξίδι στην Τουρκία για τον αγώνα με την Galatasaray και μετά το ντέρμπι με τον Άρη. Είναι τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα με μόλις 10 παίκτες κι αυτός ήταν ο λόγος της επιλογής να κάνουμε φάουλ στην τελευταία άμυνα, έτσι ώστε να έχουμε εμείς την επιλογή της τελευταίας επίθεσης, Δεν θέλαμε να πάει το παιχνίδι στην παράταση, ήδη πολλά παιδιά έπαιξαν κοντά ή πάνω από 30 λεπτά. Για το μόνο πράγμα που είμαι απογοητευμένος αυτή την στιγμή είναι για την τελευταία επίθεση μας. Ήταν τραγική. Δεν νοείται να μην κάνεις ούτε σουτ στην τελευταία επίθεση. Πάμε παρακάτω».

Σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα και το γεγονός ότι είναι σπάνιο να σκοράρουν περισσότερους από 90 πόντους: «Έγινε σίγουρα ένα παιχνίδι που αν δει κάποιος το σκορ θα θεωρήσει ότι οι άμυνες ήταν τρύπιες, αλλά η γηπεδούχος ομάδα έβαλε 17 τρίποντα, τα 10 μαρκαρισμένα, τα 2 στη λήξη του χρόνου. Έγιναν πολλά σήμερα, τα περισσότερα έγιναν για να χάσει ο ΠΑΟΚ mateco, έχουν γίνει πολλά και φέτος, οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε και να συνεχίσουμε».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top