banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βαγγέλης Μαργαρίτης: «Η προσπάθεια της νέας διοίκησης αξίζει την στήριξη όλων μας»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την έναρξη της προετοιμασίας και τις σκέψεις του για την χρονιά που έρχεται:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά:

Αρχικά θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία και καλή μπασκετική χρονιά. Να μας αφήσει η πανδημία να έχουμε μια κανονικότητα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά δεν μου βάζει κάποια πίεση αυτό, δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση μέσα στο γήπεδο, να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή μας και να μπορέσουμε να την βγάλουμε μέσα στο γήπεδο.

Για τη σύγκριση της κατάστασης σε σχέση με την περσινή χρονιά:

Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι φάνηκε από το καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η νέα διοίκηση  δείχνει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Προσπάθησε να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα και σίγουρα αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα. Από την πλευρά μου, θέλω να πω σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες ότι αυτή η προσπάθεια της νέας διοίκησης θέλει την στήριξη όλων μας.

Για το προσωπικό του κίνητρο στον 9ο χρόνο στην ομάδα:

Είναι καινούρια ομάδα, καινούρια διοίκηση, οπότε είναι κάτι καινούριο και για μένα. Νιώθω καλά, το καλοκαίρι δούλεψα αρκετά. Μου αρέσει το μπάσκετ και θέλω να το απολαύσω και φέτος.

Για τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίες:

Είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να είναι εκτός προπόνησης επαφών για πέντε μήνες. Είναι πολύ καλό που είμαστε έτοιμοι νωρίς, έχουμε χρόνο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με την έναρξη της σεζόν. Πιστεύω ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας. Το κορμί των αθλητών έχει μνήμη και θα τα καταφέρουμε.

Για το γεγονός ότι είναι ο συνδετικός κρίκος της καινούριας με την παλιά ομάδα:

Αυτό που θέλω να πω στους νέους μου συμπαίκτες είναι ότι πρέπει να είναι ο εαυτός τους. Όσοι είναι εδώ, τους έχει διαλέξει  ο προπονητής, οπότε έχει δει κάτι σε αυτούς που του άρεσε. Είμαστε στον ΠΑΟΚ, πρέπει να δίνουμε το 100% κάθε στιγμή που είμαστε στο γήπεδο.

Για το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια θα παίζει ένα ματς την εβδομάδα:

Μετά την πρώτη χρονιά που ήμουν στην ομάδα, παίζαμε συνεχώς διπλά παιχνίδια. Νομίζω, πάντως, ότι θα είναι καλύτερα. Θα ήθελα να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά και τώρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τον αντίπαλό μας και θα είμαστε καλύτερα.

Για το ταβάνι που μπορεί να βάλει η ομάδα όσον αφορά τους στόχους:

Δεν μπορώ να θέσω στόχο για την ομάδα αυτή την στιγμή. Δεν έχουμε παίξει ακόμα όλοι μαζί, αλλά δεν έχω εικόνα της ομάδας μας, παρά το γεγονός ότι κατά την γνώμη μου έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες. Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι.

Για το γεγονός ότι μετά από 8 χρόνια δεν θα έχει μαζί του τον Απόλλωνα Τσόχλα:

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μούσι είναι αξέχαστο και δεν μπορώ να το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου! Ο Απόλλων είναι ένας φίλος. Το μπάσκετ, όμως, τα έχει αυτά και ο καθένας πρέπει να τραβήξει τον δικό του δρόμο. Του εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top