ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καμπερίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Μετά από 3 χρόνια στην Basket League με τη φανέλα του Πανιωνίου, ο Γιώργος Καμπερίδης ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας αναλύει τις σκέψεις του για το νέα πρόκληση στην καριέρα του…

-Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου;

Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα προσπαθήσω για να την βοηθήσω κι εγώ από την μεριά μου όσο περισσότερο μπορώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα, οπότε σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον σύλλογο.

-Ποιος περιμένεις να είναι ο ρόλος σου μετά τη συζήτηση που είχες με τον Κώστα Μέξα;

Μιλήσαμε με τον coach Μέξα για τον ρόλο που θα έχω στην φετινή ομάδα στη θέση του small forward και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου είπε. Μετά τη συζήτησή μας, ήμουν σίγουρος ότι θα παίξω στον ΠΑΟΚ.

-Τα τελευταία 3 χρόνια είσαι στην Basket League με τον Πανιώνιο και έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον ΠΑΟΚ. Τι θυμάσαι από αυτά τα παιχνίδια;

Έχω παίξει αρκετές φορές στο “PAOK Sports Arena” και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κανείς δεν περνάει εύκολα από αυτό το γήπεδο. Όσον αφορά τους παίκτες, φυσικά και ξεχωρίζω τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του πρωταθλήματος, από τον οποίο μπορούμε να μάθουμε πολλά όλοι οι υπόλοιποι.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top