ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η σημερινή προπόνηση και το αυριανό φιλικό στη Λάρισα
Μετά από τέσσερις ημέρες προπονήσεων, ήρθε η ώρα να βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα για τον Κώστα Μέξα, στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα. Οι συνθήκες ωστόσο δεν είναι και οι καλύτερες καθώς για διάφορους λόγους θα υπάρχουν αρκετές απουσίες.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη Λάρισα, όπου στις 4μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λάρισας σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Το πρωί του Σαββάτου αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο ο M.J. Rhett, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες της Εθνικής ομάδας της Δομινικανής Δημοκρατίας για τα προκριματικά του Americup 2021. Αναπόφευκτα ο Rhett δεν θα συμμετάσχει στο αυριανό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, όπως άλλωστε και ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα των εφήβων.
Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ δεν είναι αυτή τη στιγμή και οι Aaron Best (είναι στον Καναδά με την Εθνική ομάδα της χώρας του), Δημήτρης Καραμανώλης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και Adam Smith.
ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top