ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσιακμάς: «Έχουμε πολύ καλό ρυθμό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Νίκος Τσιακμάς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ mateco στη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας. Ο 23χρονος γκαρντ, που πέτυχε 10 πόντους, είχε 2 κλεψίματα, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 15 λεπτά συμμετοχής, μίλησε για τη σημασία της νίκης, αλλά και το πώς έφτασε σε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ mateco.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολλές λύσεις. Θέλαμε και έπρεπε να κερδίσουμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα. Στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Παρόλα αυτά, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο δεκάλεπτο και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Θέλαμε να κρατήσουμε την έδρα μας όσο πιο αλώβητη γίνεται», τόνισε αρχικά ο Νίκος Τσιακμάς και αναφερόμενος στη δική του παρουσία, πρόσθεσε: «Εξαρχής ήξερα ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν πιο έμπειροι παίκτες από εμένα. Εγώ θέλω πάντα να κάνω τη δουλειά μου και σήμερα έτυχε να βοηθήσω περισσότερο. Όλοι είναι δίπλα μας, έχουμε άριστο κλίμα και πάντα θέλουμε να βοηθάμε την ομάδα να κερδίζει. Είναι επίσης σημαντικό να βιώνουμε αυτό που βιώνουμε στον ΠΑΟΚ, δηλαδή να έχουμε το μυαλό μας στο μπάσκετ».

Αναφερόμενος στην προσαρμογή του, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας, σχολίασε… «Είναι ένα μεγάλο βήμα. Η ομάδα έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από την περσινή ομάδα. Με βοηθάνε όλοι. Η ομάδα έχει εμπειρία και αυτό συμβάλει στην βελτίωση μου μέσα από την προπόνηση, όπως επίσης και από τα παιχνίδια, για να είμαι κάθε φορά όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Τέλος, μιλώντας για τη συνέχεια, δήλωσε: «Η αυτοπεποίθηση χτίζεται με νίκες. Όταν έρχονται, η ομάδα διαμορφώνει χαρακτήρα και αποκτά ρυθμό. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Σήμερα θα χαρούμε την νίκη και από αύριο προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα. Θέλουμε να γίνουν όλοι οι παίκτες καλά καθώς όταν είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση, μπορούμε να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top