ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο… θείος Beau γράφει για τον αγώνα στο Μεσολόγγι και τα πλέι οφ

Για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με το Μεσολόγγι BAXI επιστρέφει και ο Beau Beech, έχοντας πλέον και την ιδιότητα του… θείου! Ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ πανευτυχής από την γέννηση της ανιψιάς του, γράφει στο #BeechBlog αυτής της εβδομάδας για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής, αλλά και για τα πλέι οφ…

«Αγώνας 22ος, εναντίον του Μεσολογγίου (28/4/2021),

Το φινάλε της κανονικής περιόδου της σεζόν για το #BeechBlog έχει φτάσει, αλλά μην ανησυχείτε, δεν θα είναι το τελευταίο, καθώς έχουμε εξασφαλίσει την 5η θέση και θα είμαστε στα πλέι οφ! Το Blog συνεχίζεται, αλλά προτού προχωρήσουμε πολύ μπροστά, ας δούμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι.

Ταξιδεύουμε στο Μεσολόγγι με την ελπίδα να ολοκληρώσουμε την κανονική σεζόν με μία νίκη, για να μας δώσει αυτό το αποτέλεσμα μία δυναμική έτσι όπως κατευθυνόμαστε στα πλέι οφ!

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ενεργητικοί από την αρχή του αγώνα! Δεν θα είναι ένα εύκολο μέρος για να παίξουμε και θα είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθειά μας να πάρουμε τη νίκη, να ελέγξουμε το ρυθμό και τα αμυντικά ριμπάουντ. Αυτά θα είναι τεράστια κλειδιά για να επιστρέψουμε με τη νίκη!

baby laura

Σε άλλες συναρπαστικές ειδήσεις, έγινα θείος… Η αδερφή μου, η Ολίβια, γέννησε την περασμένη εβδομάδα ένα μικρό κορίτσι, τη Laura Rose Jabbor, στο Τζάκσονβιλ! Η Ολίβια και το μωρό τα πάνε καλά, είναι δυνατοί, υγιείς και έχοντας επιστρέψει πλέον στο σπίτι, προσαρμόζονται τη νέα ζωή! Ας ελπίσουμε ότι η μικρή Laura θα αφήνει την αδερφή μου και τον σύζυγό της να κοιμηθούν το βράδυ!

Σας χαιρετώ, αλλά ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα, με ένα ακόμη #BeechBlog #UncleBeau

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top