ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η καλύτερη πεντάδα των κορυφαίων του ΠΑΟΚ (poll)

Σε όλη την ιστορική διαδρομή του ΠΑΟΚ, πολλοί σπουδαίοι παίκτες έχουν φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, οι οποίοι έχουν βοηθήσει στο να γραφτούν οι χρυσές σελίδες της ομάδας, τιμώντας τα τέσσερα γράμματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από τη δεκαετία του ΄80, όταν ο ΠΑΟΚ άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα προς την κορυφή, τη χρυσή δεκαετία των ευρωπαϊκών τίτλων στα ‘90s και τη μετάβαση στο «Παλατάκι» μας, το “PAOK Sports Arena”, υπάρχουν δεκάδες παίκτες που μας γέμισαν συναισθήματα, μας έκαναν να αγαπήσουμε τον ΠΑΟΚ και μας άλλαξαν τη ζωή…

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας και από την στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, το www.paokbc.gr σας δίνει την ευκαιρία να ανατρέξτε στις μνήμες του παρελθόντος, να συγκρίνετε μερικούς από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος και να επιλέξετε την καλύτερη πεντάδα των τελευταίων 40 χρόνων.

Σε κάθε θέση υπάρχουν 8 επιλογές, ταξινομημένες σε αλφαβητική σειρά, από τις οποίες εσείς καλείστε να διαλέξετε τον κορυφαίο! Σύμφωνα με τη δική σας άποψη και τα προσωπικά κριτήρια του καθενός. Πρωταρχικό κριτήριο όμως ήταν για εμάς και θέλουμε να είναι και για εσάς, η παρουσία τους και η προσφορά τους στον ΠΑΟΚ και στο διάστημα που αγωνίστηκαν με τα ασπρόμαυρα. Η επιλογή των παικτών έγινε για τα τελευταία 40 χρόνια, από το 1980 δηλαδή μέχρι και σήμερα.

Η ψηφοφορία θα μείνει ανοιχτή από σήμερα, 13 Απριλίου, μέχρι και τις 20 Απριλίου στις 19:26 και την Τρίτη 21 Απριλίου θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα, την καλύτερη, δηλαδή, πεντάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, όπως θα την ψηφίσετε εσείς…

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top